Terrassa aplega al “Cafè de la Reempresa” a cedents i reemprenedors interessats en la Reempresa

Publicat el 30-09-2016

Data d'inici: 04-10-2016

Data final: 04-10-2016Terrassa, 30 de setembre de 2016. El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar el passat 28 de setembre el “Cafè de la Reempresa” a Terrassa, una sessió informativa i de networking adreçada a empresaris de la província de Barcelona que volen cedir el seu negoci amb l’objectiu de donar-li continuïtat, a emprenedors que valoren la possibilitat de no començar una empresa des de zero i a empresaris que vulguin créixer mitjançant l’adquisició d’altres empreses. La sessió va tenir lloc a la seu de la patronal Cecot i va aplegar a una vintena d’assistents interessats en rebre més informació del projecte.

Per Rosa Guerrero, consultora de Reempresa, “la reducció de la mortalitat empresarial és un dels nostres principals objectius”. A més, va destacar que perquè el procés surti bé “cal que hi hagi la màxima transparència possible per ambdues parts interessades”.

Els assistents a l’acte van poder resoldre dubtes i inquietuds davant els consultors del programa i van poder escoltar el testimoni d’un cedent que, després de 26 anys al capdavant de la seva empresa dedicada a la fotografia, va aconseguir cedir-la a un reemprenedor que li ha donat continuïtat i n’ha fet millores.

La propera edició del “Cafè de la Reempresa” tindrà lloc a Tarragona el proper dimarts 13 d’octubre.

Premsa RSS

Sala de Premsa