La Reempresa

Sobre Reempresa

És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.


Reempresa

Agenda

Totes les activitats que tenim programats per a tu.


Reempresa

Testimonials

Descobreix els casos d'èxit de Reempresa. Els mateixos protagonistes et donen a conèixer la seva experiència.
Reempresa

Punts d'atenció

Troba el teu punt d'atenció del Centre de Reempresa de Catalunya més proper.Reempresa

Xarxa Reempresa

La força i l’èxit de Reempresa està a les mans de les persones que conformen l’equip de tècnics i consultors distribuïts per tot el territori català gràcies a la col·laboració d’una extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin.Reempresa en Xifres

En aquest espai et presentem algunes de les dades més rellevants dels processos de reempresa perquè coneguis amb més detall les característiques de les operacions intervingudes pel Centre de Reempresa de Catalunya.


Preguntes freqüents

Per què és necessària tanta documentació per donar d’alta la meva empresa? Quant trigaré en vendre la meva empresa? Et responem a aquestes i a totes les preguntes freqüents que ens traslladeu.