El servei Reempresa dóna continuïtat a 12 negocis de Sant Cugat en dos anys

Cugat.cat

Publicat el 23-11-2016

Data d'inici: 23-11-2016

Data final: 23-11-201612 negocis han mantingut l'activitat i s'han salvat 44 llocs de feina directes a Sant Cugat en els darrers dos anys gràcies a Reempresa, un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Sant Cugat ha renovat aquest dimarts l'acord amb el servei i mantindrà un punt d'atenció a l'ajuntament per assessorar els interessats.

Reempresa és un mecanisme pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d'una empresa en funcionament d'altres per fer-la créixer sense haver de crear-la. És una iniciativa de la Diputació de Barcelona, la patronal Cecot i d'Autoocupació, amb la col·laboració del departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). El servei assessora de forma neutral tant l'interessat en la compra del negoci com el que ho està en la venda.
Al marge dels negocis als qual ha donat continuïtat, Reempresa ha assessorat a Sant Cugat 57 persones interessades a traspassar el seu negoci i a 79 disposades a assumir-ne un. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat la implicació de l'Ajuntament en el servei perquè coincideix amb l'objectiu municipal de promoure l'ocupació. Des que es va crear fa quatre anys, Reempresa ha col·laborat per mantenir més d'un miler de negocis viu a tot Catalunya.

Consulta les fotografies de l'acte.

Font: Cugat.cat

Font fotografia: Ajuntament de Sant Cugat

Premsa RSS

Sala de Premsa