Colomer presenta els resultats de la Reempresa a la Comissària d’Emprenedoria i pimes de la UE

Publicat el 24-11-2016

Data d'inici: 24-11-2016

Data final: 24-11-2016

ColomerComissariaEmprenedoria

Bratislava, 24 de novembre de 2016. La capital d’Eslovàquia acull durant aquesta setmana l’Assemblea Europea de la pime, considerat l’esdeveniment més important a nivell europeu sobre les petites i mitjanes empreses i l’emprenedoria. L’esdeveniment té lloc un cop l’any durant la setmana europea de la PIME, coincidint amb la reunió de la xarxa d’enviats especials de la pime de cada estat membre de la Unió Europea. L’edició d’enguany, ha volgut centrar una especial atenció a tractar l’escalabilitat de les empreses de nova creació i de les pimes com a motor de creixement de l’economia europea i generador de riquesa i ocupació a  més de l’harmonització dels mercats nacionals a nivell europeu i de facilitar el finançament de nous projectes

 

En el marc d’aquest acte ha tingut lloc una trobada entre el director del Centre de la Reempresa de Catalunya, Albert Colomer, i la Comissària d’emprenedoria i petites i mitjanes empreses de la UE, Elzbieta Bienkowska, en la que se li ha presentat la Reempresa com una via de creixement per a aquelles empreses que vulguin adquirir altres negocis per tal de créixer, diversificar o fins i tot accedir a nous mercats. Per això, ha transmès a la Comissària la necessitat d’afavorir la transmissió d’empreses a nivell supranacional.

 

 

Una reempresa d’èxit al dia de mitjana

Reempresa s’ha consolidat com el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, esdevenint una solució per centenars d’empresaris sense relleu i una alternativa a la creació d’empreses per a tants emprenedors. Des de la posada en marxa del servei l’any 2011, el Centre de la Reempresa de Catalunya ha assolit més de 1.000 reempreses d’èxit arreu de Catalunya que han suposat una inversió total de més de 51M d’euros i que han salvaguardat més de 3.300 llocs de treball.

Actualment, el Centre de Reempresa de Catalunya compta amb més de 70 oficines d’atenció repartides pels diferents punts del país, el conformen més de 150 tècnics que assessoren els diferents usuaris que busquen cedir un negoci o bé reemprendre’n un que ja està en funcionament, i rep el suport de més de 100 entitats empresarials, comercials i econòmiques que col·laboren als territoris. És gràcies a la cooperació entre aquesta amalgama d’agents públics i d’agents privats  que el Centre de Reempresa de Catalunya ha aconseguit estructurar un mercat de la compra-venda de negocis petits de referència al nostre país.

Premsa RSS

Sala de Premsa