“Una bona amiga que em va recomanar el servei de Reempresa de l’Impo Badalona”

Publicado el 17-07-2017Nuria Soria Muriel (Cedent) i Miquel Angel Torres (Reemprenedor) | Edat: 45 anys i 37 anys | Data de la formalització de la compravenda: 12/7/2016

1. Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit?

Nuria (C): L ‘empresa es un celler de vins i olis situada a Sant Adrià del Besòs. L’empresa està totalment equipada amb stock de producte per començar a treballar, la decoració del local està totalment renovada i els clients estan consolidats.  

2. Per què va decidir posar-la a la venda?

Nuria (C): Guanyar en qualitat de vida es el motiu de cedir el negoci, actualment, gestiono  dos punts de venda de vins, el de Sant Adrià del Besòs i un altre a Badalona. El de Badalona està en fase de creixement, el local es més gran i requereix molt de temps de gestió. El local de Sant Adrià està consolidat i al ser més petit es més fàcil de gestionar, té els clients fidelitzats i té una forta implantació a la zona.

3. Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquesta oportunitat?

Nuria (C): Emprendre un negoci en funcionament facilita molt la tasca d’iniciar una activitat empresarial ja que els tràmits de constitució i legalització de l’activitat van ser molt feixucs, a part de les avantatges d’agafar un negoci amb clients.

4. Quin servei li ha ofert IMPO? Per què va decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?  

Tinc una bona amiga que em va recomanar el servei d’ Impo i Reempresa, ja que també va reemprendre un negoci i va rebre l’assessorament en tot el procés de compra de la seva activitat.

Des de IMPO, m’han ajudat a redactar el pla de Reempresa per obtenir la capitalització de l’atur i finançament, redacció del contractes, assessorament en la forma jurídica i en tot el procés de la compra de l’empresa.

5. ¿Quin “Toc”  personal li  donaràs  al negoci per fer-lo  créixer?

Partint de la base que el negoci està en marxa amb tot per donar un bon servei al client, vull potenciar algun producte que no oferim com les cerveses i especialment les produïdes artesanalment, també canviarem el nom comercial “ El Celler”.

6. Quin acompanyament heu pactat amb el cedent per què et pugui transmetre tot el coneixement i la clientela?

Mantindrem la col·laboració entre les dues empreses ja que compartim proveïdors i tenim amplis espais de col·laboració en la gestió dels nostres negocis.

7. Quin consell donaries a un reemprenedor que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?

Que s’animi a reemprendre sense por i que es deixin assessorar per entitats especialitzades.