"Recomanaria Reempresa perquè sempre pots trobar nínxols de mercat interessants i el vostre recolzament sempre es d’agrair"

Publicado el 14-12-2016

Nom i cognoms del/s reemprenedor/s: Jordi Bosser Vendrell | Descripció de l’activitat objectiu: Distribuidora de material d’oficina.

1. Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?

Jo soc llicenciat en turisme. En quant a la meva experiència professional, majoritàriament ha estat com a director comercial en diferents sectors com cadenes d’hotels o agències de viatges.

2. Quines són les motivacions que l’han impulsat a venir a Reempresa?

Feia temps que anava mirant els anuncis de Reempresa fins que un dia vaig veure la que a dia d’avui és la meva empresa i em va semblar una empresa consolidada, amb una llarga trajectòria i, en definitiva, una bona oportunitat.

3. Com ha definit el tipus d’empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?

Doncs la veritat és que el sector m’era indiferent, el que buscava era una empresa consolidada i amb una trajectòria llarga. Vaig veure aquesta i em va engrescar.

4. Què t’ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d’empreses?

Reempresa m’ha aportat l’assessorament i acompanyament necessari durant el traspàs.

5. Amb quantes empreses ha tingut contacte?  Fins a quina fase de Reempresa ha arribat? Actualment està en algun procés? Quina és la seva experiència al respecte?

La veritat és que el fet de ser molt exigent a l’hora de triar l’empresa amb la qual iniciar el procés de Reempresa ha fet que la primera amb la que vaig tenir contacte es va convertir en l’última.

6. Quines són les avantatges i les dificultats que s’ha trobat en aquest camí per a reemprenedre?

Que l’empresa ja estigués introduïda al mercat, consolidada i amb un bon fons de comerç van ser grans avantatges. Pel que fa als inconvenients destacaria la incertesa a l’hora d’iniciar un projecte que no has iniciat tu.  

7. Ha seguit la formació proposada per Reempresa? És útil per a encarar el procés de compravenda?

Gràcies a la meva experiència laboral prèvia en llocs de treball de direcció no vaig creure convenient fer el curs que proposa Reempresa tot i que crec que és una molt bona eina per aquella gent que no té l’experiència necessària a l’hora de gestionar una empresa.

8. Té algun comentari personal a fer d’aquesta experiència?

Com a comentari personal vull fer una petita crítica a Reempresa i és que valoraria molt més el programa si fes un seguiment i un acompanyament després d’haver-se realitzat el traspàs.

9. Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresari? Recomanaria Reempresa?

Sí que recomanaria Reempresa perquè sempre pots trobar nínxols de mercat interessants i el vostre recolzament sempre es d’agrair.