“L’acompanyament i assessorament que ofereix Reempresa ens ha aportat seguretat en tot el procés”

Publicado el 26-08-2016

Cedent (C): Maria Angeles Ávila | Edat: 45 anys | Reemprenedor (R): Juan Antonio Secilla | Edat: 55 anys | Data de formalització de la compravenda: 01/06/2016

1. Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

C: L’empresa és del sector de l’hostaleria, un bar restaurant especialitzat en torrades i menús diaris.

2. Per què va decidir posar-la a la venda?

C: Per temes personals, ja portava 13 anys al capdavant del negoci i volia un canvi.

3. Reemprenedor, quina és la teva formació i experiència professional?

R: He estat durant molts anys comercial, fa temps vaig tenir un bar musical propi.

4. Per què vau decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?

C: Era sòcia del gremi d’Hostaleria de la Cecot i sempre m’han ajudat a resoldre qualsevol dubte. Vaig veure que oferien el servei de Reempresa i vaig pensar que era bona idea que m’assessoressin i em dirigissin en el procés.

R: Buscava poder gestionar un negoci d’hostaleria i aquest en concret està al costat de casa i ja coneixia a la Mari Angeles. Va ser ella qui em va informar de Reempresa i em va dir que anés a preguntar per a que m’assessoressin en tot el procés.  

5. Què us ha aportat Reempresa en aquest procés de transmissió? Creieu que és important l’assessorament per part de persones especialitzades en compravenda d’empreses?

R: L’assessorament és molt important. M’ha aportat tranquil·litat i seguretat en tot el procés. Sobretot ajuda vital a l’hora de sol·licitar la capitalització de l’atur.

C: No tenia experiència ni nocions en traspàs de negocis, i hi ha coses que no hi penses, per això és molt important poder comptar amb l’experiència d’experts.

6. Cedent, vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació?

Quan vaig començar el meu projecte propi ho vaig fer amb molta il·lusió i ganes, no veia contres a res, sempre pensava en positiu. Però si hagués tingut un suport com el que t’ofereix Reempresa hagués tingut molt de guanyat a l’hora d’iniciar i consolidar el negoci.  

7. Recomanarieu Reempresa?

R: 100%, sense cap dubte.

C: Absolutament.