“Ha estat una experiència molt bona i continuaré comptant amb Reempresa per ampliar formació i coneixements que em puguin oferir.”

Publicado el 11-01-2016

Nom i cognoms del reemprenedor: Ignasi Grau | Edat: 34 | Data de la formalització de la compravenda: 2/12/2015 | Activitat actual: Serveis web de compra d’activitats d’oci i aventura | Número de treballadors: 1 | Cost de l’operació: 6000€

1. Quina és l’activitat de la vostra actual empresa?

L’empresa és un portal web que ofereix un servei de compra d’activitats d’oci i aventura a qualsevol punt de Catalunya.

2. Quines van ser les seves motivacions per reemprendre?

El principal motiu va ser un tema d’autoocupació, tenia un desig d’emprendre i ser el meu propi cap molt gran, i a més a més això em podia oferir una font d’ingressos alternativa i sortida laboral en cas de que tot vagi com desitjo.

3. Què us ha aportat Reempresa?

Des de Reempresa ens han ajudat molt. Han estat el nexe entre la cedent i jo mateix alhora de signar el contracte i ens han ofert una seguretat clau per tirar endavant tot el procés.

4. Després de la seva experiència, valora positivament la reempresa d’empreses com a alternativa a la creació?

Sí. Penso que és molt bo que es creïn noves empreses però també és molt bo i encara més important que les que existeixen no desapareixin, ja que totes sumen alhora de crear ocupació i riquesa pel país.

5. Té algun comentari personal a fer d’aquesta experiència?

Ha estat una experiència molt bona i continuaré comptant amb Reempresa per ampliar formació i coneixements que em puguin oferir.

6. Quin consell donaria a un reemprenedor que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?

Que es deixi assessorar pels gestors de Reempresa i aprofiti tota la informació i formació que li puguin oferir i que tingui alternatives a si la empresa que tenia inicialment pensada per si finalment no pot adquirir-la.