"El fet d’ haver continuat amb aquesta activitat que ja funcionava ens ha permès evitar molts obstacles que haguéssim tingut començant de zero"

Publicado el 12-09-2016


Nom del cedent: Julian Nuñez Vázquez | Empresa: IMDITEC ESTUDIO | Nom del reemprenedor: Rubén Fuentes Verge

1­ -  Com va conèixer Reempresa?

Vaig assistir a una sessió informativa a l’ oficina del SOC de Tarragona Claret el passat més de març.

2­ - Com va arribar a plantejar-se la compra del seu propi negoci? Com es planteja el futur del mateix?

La nostra única opció era crear una empresa d’ art gràfiques i impressió digital, no ens havíem plantejat el fet de poder reempendre una empresa amb l’ activitat desitjada, bàsicament per què desconeixíem el programa Reempresa.

El futur del negoci és molt prometedor, doncs el fet d’ haver continuat amb aquesta activitat que ja funcionava ens ha permès evitar molts obstacles que haguéssim tingut començant de zero.

3­ - Què us ha aportat l’assessorament de Reempresa en el vostre cas?

Bàsicament ens ha aportat tot el saber fer, que no teníem degut a la nostra inexperiència, en la interpretació i estudi de la documentació necessària per l’ amortització de la inversió, les possibilitats i metodologies en la compra de l’ activitat, obtenció de finançament i l’ ajuda a la capitalització de l’ atur. Reempresa ens ha acompanyat de la mà en tot el procés, ha estat un assessorament integral.

4 - Tenint en compte la vostra experiència, què recomanaríeu a una persona que es plantegés la compra de la seva pròpia empresa?

Que no tingui presa! La compra d’ una empresa es un procés en el que s’ ha de tenir paciència i anar pas a pas, i sobretot, des de la nostre experiència, si s’ està plantejant comprar o crear, li diria que s’ oblidés de començar de zero, doncs ara ens hem adonat que, és més fàcil i hi ha menys risc en reempendre que començar de zero.

5 - Creus que un cop havent fet Reempresa et podem seguir ajudant?

I tant, de fet he tornat a donar-me d’ alta, no se sap mai la possibilitat d’ ampliar la nostra empresa comprant-ne un altre.

6 - Recomanaríeu Reempresa a altres persones?

Sens dubte, ja ho estem fent als nostres amics i familiars.