Els factors clau per a la venda d’empreses centren les sessions de treball de Reempresa amb la Diputació de Barcelona

Publicado el 27-04-2017

Fecha de inicio: 27-04-2017

Fecha final: 27-04-2017Barcelona, 26 d’abril de 2017. En el marc del conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el Centre de Reempresa de Catalunya, va tenir lloc el passat 19 d’abril una sessió d’intercanvi amb els tècnics de la província de Barcelona. A la jornada de treball es van abordar els  7 factors claus per a la venda d’empreses amb l’objectiu de treballar amb profunditat i reflexionar amb els tècnics del programa accions de difusió i captació d’empreses cedents potencials, per tal de donar a conèixer als beneficiaris del servei els avantatges i les oportunitats que ofereix el servei de Reempresa.

 

Així mateix, es varen tractar els factors humans i les emocions que impacten en l’èxit o el fracàs en la transmissió d’empreses, atès que el procés de venda d’una empresa sol ser un procés amb un fort component emocional i psicològic. L’empresari cedent se sent obligat a fer un balanç de la seva vida, des d’un punt de vista professional i personal, i vol deixar en les millors mans allò que li ha costat tants esforços.

 

També, es van abordar els principals aspectes i obstacles a tenir en compte per vendre l’empresa, com la importància de transmetre el know-how de cedent a reemprenedor. Això és el saber fer i coneixement de l’activitat, el producte, el sector, la cartera de clients, l’estratègia comercial... Per tal que una transmissió sigui exitosa és molt important que el cedent passi el testimoni de l’empresa de manera adequada al reemprenedor.

 

El Centre de Reempresa de Catalunya organitza aquestes sessions de treball per compartir bones pràctiques i treballar temes que els tècnics del programa consideren interessants i poder-los donar eines per impulsar i millorar al servei davant l’usuari. 

Premsa RSS

Sala de Prensa