El Prat de Llobregat subvenciona la reemprenedoria al municipi durant el 2017

Publicado el 25-04-2017

Fecha de inicio: 25-04-2017

Fecha final: 25-04-2017

El Prat de Llobregat, 25 d’abril de 2017. L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha obert el període de sol·licitud de subvencions adreçades a persones en situació d’atur i empadronades al municipi, que hagin reemprès o iniciat una nova activitat econòmica com autònoms o socis de cooperatives del Prat.

L’objectiu d’aquesta subvenció és la d’incentivar l’activitat econòmica i l’increment de l’ocupació efectiva mitjançant el foment de l’autoocupació de les persones desocupades del Prat de Llobregat.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha obert el termini de sol·licitud de la subvenció fins el 31 d’octubre d’aquest any i ha establert que l’elegibilitat serà per ordre de presentació de les sol·licituds fins a l’esgotament de la partida pressupostària assignada tenint en compte diversos factors per a puntuar els projectes, entre els que es destaca la formació i experiència professional dels promotors, el tipus d’activitat, el número de treballadors salvaguardats o llocs de treball creats, aspectes innovadors i dades econòmiques del negoci. El pressupost d’aquesta subvenció és de 190.000€ per al 2017.

Per a més informació fes clic aquí

Premsa RSS

Sala de Prensa