“Vaig estar un any buscant feina sense èxit i finalment em vaig decidir a Reemprendre. Crear és molt dur, és més rendible i menys arriscat un negoc...

Publicat el 28-01-2016

Nom i cognoms de la reemprenedora: Laia Serra Grioles | Edat: 36 | Data de la formalització de la compravenda: 02/3/2015 | Activitat actual: Granja lleteria

1. Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?

Jo soc pastissera. A més tinc un curs per la UOC de gestió i direcció d’empreses. He treballat per a l’hostaleria, en cafeteries.

2. Quina és l’activitat de la vostra actual empresa:

Es tracta d’una granja lleteria ubicada a Molins de rei.

3. Com ha definit el tipus d’empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?

Vaig estar un any buscant feina sense èxit i finalment em vaig decidir a Reemprendre. Sempre he tingut voluntat de tenir el meu propi negoci.

4. Quant temps varen durar les negociacions?

Varen durar 6 mesos i van ser fàcils.

5. De quina manera ha finançat la Reempresa?

Vaig demanar un ICO.

6. Va demanar-li al cedent de la seva empresa temps per a treballar conjuntament i transmetre així el seu coneixement empresarial?

Si! Tant abans com després de la transmissió li vaig demanar que m’ajudés a entendre el negoci i conèixer la cartera de clients.

7. Què us ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d’empreses?

Reempresa m’ha acompanyat en tot el procés i això també m’ha donat seguretat. Sense aquesta guia tot el procés seria molt més insegur. També he comptat amb la col·laboració del meu gestor.

8. Després de la seva experiència, valora positivament la reempresa d’empreses com a alternativa a la creació?

Crear és molt dur, és més rendible i menys arriscat un negoci engegat. Et dóna més facilitats la reempresa d’empreses al trobar-te un negoci en marxa, però l’has de conèixer bé i sobre tot, mantenir-lo i fer-lo créixer!

9. Quin consell donaria a una persona que estigués en la fase inicial del procés de Reempresa?

Li aconsellaria que s’assessorés bé i que es deixés acompanyar i ajudar per professionals.