Avui a les 20.30 h no us perdeu el programa TINC UNA IDEA de TV2 “Relleu empresarial, reemprenent el negoci”

Publicat el 13-06-2013

Relleu empresarial, reemprenent el negoci
tincunaidea

TINC UNA IDEA – RTVE.ES 13.06.2013

Relleu empresarial, reemprenent el negoci

El traspàs d’empreses entre propietaris és una manera de mantenir viu el negoci i donar l’oportunitat a una altra persona de sortir de l’atur. Per tal de donar impuls al teixit empresarial català i mantenir en vida empreses que funcionen, la Cecot ofereix el programa ‘Reempresa’. Es tracta d’una iniciativa que facilita el traspàs entre propietaris que volen cedir el testimoni de la seva empresa i emprenedors que els volen agafar el relleu i donar-li continuïtat al projecte.

En Josep Petit, que va participar amb ‘Reempresa’ per traspassar el seu negoci, ens explica la seva experiència: “Jo m’he jubilat i la por que tenia era que perdre els clients que tenia des de fa trenta anys. Jo el que volia era no deixar abandonats els clients que fins ara em compraven a mi. Jo patia molt. En aquest cas, volia que continuessin amb el negoci, i com és un bon negoci volia que el continuessin”.

A l’altra banda tenim els dos germans Cadenas que van agafar el relleu. Alberto Cadenas comenta que “Nosotros ya desde el día uno empezamos a tener clientes y empezamos a facturar y a servir. Esto te da un poquito más de confianza que si tienes que ir a un sitio no te conocen y sobre todo con el tema de la crisis pues las puertas están un poco más cerradas”.

JA POTS VEURE AQUÍ UN VIDEO RESUM DEL PROGRAMA D’AVUI A LES 20.30 H PER TV2