Sant Vicenç ofereix el servei de Reempresa per conservar l'actiu empresarial

Publicat el 01-02-2017

Data d'inici: 01-02-2017

Data final: 01-02-2017La principal funció de Reempresa és salvar empreses viables i els llocs de treball que ocupen, quan per diferents circumstàncies, ja sigui per jubilació, canvi de domicili, conciliació familiar, etc..., els seus titulars no poden continuar atenent-les.

L'objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació al municipi.

Sant Vicenç ha apostat per aquest projecte que compta amb la col·laboració del TecnoCampus i el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc de les iniciatives desenvolupades per l'Ajuntament per tal de fomentar la competitivitat empresarial. Reempresa dona una segona oportunitat als projectes empresarials i contribueix positivament a la lluita contra l'atur.

El servei Reempresa funciona de manera gratuïta i ofereix assessorament personalitzat. Les persones interessades es poden posar en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica (Marta Rosario) mitjançant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat o trucant al telèfon 937914718.

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació amb la col·laboració del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a més informació es pot consultar el web www.reempresa.org  

     

Reempresa als mitjans