Reempresa participa a les IV trobades amb la Càtedra d’empresa familiar de la UdL

07-11-2014

Reempresa-Marta-Aguilar-300x200

Èxit de participació a la jornada organitzada per la Càtedra d’empresa familiar de la Universitat de Lleida i patrocinada per la Diputació de Lleida, on s’ha tractat el tema de la importància d’emprendre negocis dins de l’empresa familiar, fomentant la creació de nous negocis i donant a conèixer la Reempresa com a eina clau per a donar continuïtat a les petites i mitjanes empreses d’arreu del territori.

La taula rodona “Oportunitats d’ocupació per cessament d’activitats d’empreses familiars” ha estat moderada pel Sr. Gonzalo Cano, president de l’Associació Empresa Familiar de Lleida. I ha comptat amb la participació de la Sra. Blanca Siurana, tècnica responsable de la Borsa de Traspassos de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida i, la Sra. Marta Aguilar, consultora del Centre de Reempresa de Catalunya a Lleida.

En la jornada s’ha donat a conèixer el servei Reempresa als joves universitaris de la UdL, animant-los a emprendre o a reemprendre una empresa ara o en el futur. Contribuint així a arrelar el capital humà al territori i salvaguardar el teixit empresarial lleidatà.

Lleida a 30 d’octubre del 2014