Els Tallers de formació de Reempresa han provocat 3 reempreses d’èxit a la província de Tarragona!

03-07-2015

Durant aquesta primavera el Centre de Reempresa de Catalunya ha engegat dos tallers de formació dirigits a reemprenedors a la província de Tarragona. El primer a la Seu del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona i el segon a les instal·lacions de Tecnoredessa de l’Ajuntament de Reus.

L’objectiu d’aquests tallers és ajudar a cercar l’empresa objectiu a reemprendre, informar sobre els passos a seguir, aspectes a tenir en compte en el procés de negociació,… Un itinerari innovador de 16 hores  on es treballen els principals aspectes a considerar en totes les àrees del procés de compravenda, des d’una vessant teòrica i pràctica.

S’han format una vintena de reemprenedors i reemprenedores del Camp de Tarragona, la major part dels quals, ja han iniciat un procés de compravenda d’una empresa, és a dir, ja es troben en la fase de presentació o de negociació amb una empresa del seu interès.  El fet destacable és que d’aquesta vintena de reemprenedors, tres d’ells han aconseguit reemprendre una empresa amb èxit just finalitzar aquesta formació: un restaurant a Torredembarra, una carnisseria de Tarragona i un comerç dedicat a la venda de llanes a Reus.