El servei Reempresa contribueix a mantenir 25 empreses i 60 llocs de treball a Granollers

http://el9nou.cat

Publicado el 30-03-2017

Fecha de inicio: 30-03-2017

Fecha final: 30-03-2017El servei Reempresa, que impulsa la patronal Cecot amb associacions empresarials territorials, la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, ha contribuït a mantenir l’activitat de 25 empreses, amb 60 llocs de treball a Granollers des de final de 2012. Les dades, les ha donades a conèixer la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, en el transcurs de la matinal de Reempresa que ha tingut lloc a la seu del servei de l’Ajuntament de Granollers, a Can Muntanyola.

La matinal té com a objectiu “rellançar” el servei a la comarca, segons ha apuntat el president de la Cecot, Antoni Abad. Reempresa posa en contacte empresaris amb interès a cedir el seu negoci per diversos motius (falta de temps, jubilació…), i emprenedors que tenen la intenció de desenvolupar un negoci a partir dels seus coneixements. El servei s’ha estès a través de convenis amb administracions com la Diputació i els ajuntaments. Al Vallès Oriental, disposen d’aquest servei els ajuntaments de Granollers, Mollet, Caldes, Sant Celoni, Cardedeu i les Franqueses.

Durant l’any passat, Reempresa va contribuir a la cessió de 400 negocis a tota Catalunya, amb 1.400 llocs de treball preservat. “Nio ens convé destruir teixit empresarial ni tampoc llocs de treball”, apunta Abad. El president del servei apunta que Reempresa contribueix a reduir la destrucció d’empreses i d’ocupació.

Durant la matinal que se celebra a Granollers, empreses cedents i reemprenedors mantindran trobades individualitzades per tancar acords que afecten una quinzena d’empreses, bona part de les quals de la comarca.

Font: 

Reempresa en los medios