Vius, treballes o estudies a Sant Celoni? Dijous presenten el seu punt d’atenció de Reempresa!

15-10-2013

logo_etram_santceloni

Dijous, 17 d’octubre de 2013  -  6 h tardaActe de presentació del projecte Reempresa, un nou servei a Sax Sala

El Punt de Servei de Reempresa obrirà les seves portes a Sax Sala amb la finalitat de donar continuïtat als negocis existents de qualsevol sector: comercial, industrial, agrícola i/o de serveis, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi. Dijous 17 d’octubre a les 6 de la tarda tindrà lloc la presentació d’aquest servei a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis. Formulari d’inscripció a l’acte.

Reempresa és el nom que s’ha triat per denominar una nova pràctica posada en marxa a nivell mundial i que dóna lloc a múltiples avantatges i beneficis per al teixit empresarial i la societat d’una regió. Per què dedicar esforços a la creació d’una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta si tens l’opció de dirigir empreses que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys? Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional tanquin sense l’oportunitat donar-los-hi continuïtat?

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar en marxa un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest nou model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compra-venda de negocis.

Amb l’obertura de Punts d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya als ajuntaments del territori català, la Reempresa pretén que Catalunya també formi part d’aquest moviment, i és per això que hem apostat fermament per enfortir i salvaguardar el nostre patrimoni empresarial.
Ordre de l’acte

18.00 h

Acreditacions

18.15 h

Benvinguda a càrrec de Jaume Tardy, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Celoni

18.25 h

Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament

18.30 h

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Sant   Celoni, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

18.45 h

Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

19.00 h

Torn de preguntes

19.15 h

Cloenda a càrrec de Joan Castaño, alcalde de Sant Celoni

Si desitgeu més informació podeu adreçar-vos per telèfon al 93 867 41 75 o bé a creacioempreses@santceloni.cat