Primer dia al saló BizBarcelona!

01-07-2015

Primer matí del saló BizBarcelona que converteix la ciutat en la capital de l’emprenedoria i l’empresa. El Centre de Reempresa de Catalunya ja és la tercera edició que hi és present i ofereix a tots els visitants un programa centrat en la cessió i transmissió dempreses com una via més d’emprenedoria.

Durant el matí, hi ha hagut les conferències de Javier Gómez, professor de la UPF que ha parlat del valor de les empreses, com valorar-lo i saber de què en depèn el valor.

Per altra banda, Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya ha explicat als assistents a la conferència com funciona el mercat de Reempresa i quins són els 7 obstacles que cada persona interessada ha d’evitar. A més, diversos testimonials han pogut explicar la seva experiència  i resoldre alguns dubtes als assistents.

Per últim, Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya i Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona han explicat els instruments que CaixaBank posa a disposició de tots els reemprenedors per tal d’ajudar-los a continuar un projecte empresarial.

IMG_24061-225x300

Durant el matí, el Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig ha passat per l’stand de Reempresa amb el president del Centre de Reempresa de Catalunya Antoni Abad.

IMG_2410

Aquesta tarda, les conferències no s’aturen! Clàudia Massó, Consultora del Centre de Reempresa de Catalunya explicarà al públic assistent els 5 passos bàsics per Reemprendre.

I demà, l’activitat no para! Durant els dos dies de saló, els consultors i consultores de Reempresa estaran a disposició dels visitants per poder informar de les activitats que han preparat en el marc del saló, així com de les oportunitats que ofereix Reempresa a l’hora d’engegar un negoci o bé dels beneficis i garanties que ofereix a emprenedors que s’estan plantejant traspassar el seu negoci.

A més, demà et convidem a venir als MatchingsReempresa l’espai de networking per facilitar la transmissió d’empreses entre emprenedors i empresaris. Vine a conèixer empreses en funcionament i a punt perquè les reemprenguis!