L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori

09-12-2014

CONVOQUEN:

Patronal Cecot
Ajuntament de Cerdanyola
Diputació de Barcelona

DIA:

Dimarts, 9  de desembre de 2014 

HORA:

13.00 h.

LLOC:            

Sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola
Plaça Francesc Layret, s/n,
08290 Cerdanyola del Vallès

MOTIU

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar, fa prop més d’un any i mig, un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Àrea de Promoció  Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. A partir d’aquest mes, Cerdanyola disposarà d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament, on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat. L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col·laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

ASSISTENTS:

  • Il·lma. Sra. Carme Carmona, alcaldessa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
  • Il·lm. Sr. Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona
  • Sr. Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya
  • Sr. Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya

ORDRE DE L’ACTE:

12.45 h.

Acreditacions

13.00 h.

Benvinguda a càrrec Carme Carmona, alcaldessa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

13.05 h.

Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.

13.15 h.

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Cerdanyola, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

13.30 h.

Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

13.40 h.

Torn de preguntes moderat per  Carme Carmona, alcaldessa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

13.50 h.

Signatura pública del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament, la Diputació i Reempresa. [Gràfics]Cloenda a càrrec de Carme Carmona, alcaldessa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

14.00 h.

Fi de l’acte