Balanç de la Campanya Salvem les empreses. La nostra riquesa!

30-09-2013

A la patronal Cecot ens hem adherit a la campanya Salvem les Empreses impulsada, ara fa un any, per AEBALL amb el recolzament d’entitats, empreses i ciutadans de tota Catalunya, que ja compta amb més de 322 adhesions directes i més de 74.000 indirectes gràcies a l’adhesió d’entitats i col·lectius.

Un any després d’iniciar la campanya “Salvem les empreses, la nostra riquesa”, el proper dia 3 d’octubrees farà el balanç de l’any transcorregut, i es presentaran els reptes pel nou període.

De la mà d’EADA, es donarà a conèixer quina és la situació de les empreses espanyoles en relació a altres països europeus, així com les mesures que s’han de prendre per facilitar la tasca de les empreses, per a que puguin crear riquesa per a tots. Tot a partir d’un estudi econòmic inèdit que presentarà Rafael Sambola, Director del Màster Executiu en Direcció Financera i del programa de Direcció de Control de Gestió a EADA.

Es tracta d’un estudi exhaustiu que aporta importants conclusions sobre el que succeeix al país en matèria de competitivitat, estructura financera, rendibilitat, etc. A partir de les dades de l’informe proposarem solucions enfocades a millorar la difícil situació econòmica actual de les empreses, per tal d’enfortir la seva continuïtat.

En el marc d’aquesta presentació, el president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, donarà a conèixer els resultats de Reempresa, programa que està alineat amb l’objectiu de la campanya Salvem les empreses, ja que a dia d’avui ha pogut salvaguardar 150 empreses i més de trescents llocs de treball.

 Programa de l’acte:

 

17.45 h.

Acreditacions

18.00 h.

Benvinguda a càrrec de Manuel Rosillo , president d’AEBALL i UPMBALL, entitats impulsores de la Campanya “Salvem les Empreses”

18.05 h.

Benvinguda institucional de Núria Marin, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat.

18.10 h.

M. Rosa Fiol, director general d’AEBALL i UPMBALL, parlarà de les fites assolides durant el primer any i exposarà els objectius per l’any que tenim per davant.

18.20 h.

Presentació de l’estudi econòmic per Rafael Sambola, Director del Màster Executiu en Direcció Financera i del programa de Direcció de Control de Gestió a EADA.

18.50 h.

Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament.

18.55 h.

Clausura a càrrec de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

19.30 h.

Fi de l’acte

Més informació sobre la Campanya:www.salvemlesempreses.com

Data: Dijous 3 d’octubre de 2013
Hora: 18h.
Lloc: Hotel Porta Fira – Sala Arenas
PLAÇA EUROPA, 45 L’Hospitalet de Llobregat, 08908 BARCELONA

Inscripció:  reserva de les places (per rigorós ordre d’inscripció) mitjançant el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ abans del dia 1/10/2013.