Acte de presentació del servei Reempresa a El Masnou

04-07-2014

Dia      08/07/2014
Hora   12.00 h.
Lloc:   Auditori del Centre d’Empreses Casa del Marquès
[Passeig de Joan Carles I, s/n - El Masnou]

PROGRAMA:

11.45 h. Acreditacions
12.00 h. Benvinguda a càrrec de Joaquim Fàbregas, regidor delegat de Promoció Econòmica i Mobilitat de l’Ajuntament del Masnou.
12.05 h. Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.
12.15 h. Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament del Masnou, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.
12.25 h. Intervenció de Roser Moré, presidenta de la FAGEM
12.30 h. Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.
Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.
12.40 h. Torn de preguntes moderat per  Joaquim Fàbregas, regidor delegat de Promoció Econòmica i Mobilitat de l’Ajuntament del Masnou.
12.50 h. Cloenda a càrrec de Pere Parés, alcalde de l’Ajuntament del Masnou
13.00 h. Fi de l’acte

INSCRIU-T’HI AQUÍ