Reempresa realitzarà el proper acte de presentació a Girona

29-09-2011

girona

La ciutat de Girona, i concretament la Delegació del Govern, seran l’escenari del proper acte de presentació de Reempresa. Recordem que és el nom que s’ha triat per denominar una nova pràctica posada en marxa a nivell mundial i que dóna lloc a múltiples avantatges i beneficis pel teixit empresarial i la societat d’una regió. Facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compra-venda de negocis.

La Reempresa pretén que Catalunya també formi part d’aquest moviment, i és per això que hem apostat fermament per enfortir i salvaguardar el nostre patrimoni empresarial.

Per tal d’apropar-vos els beneficis de la Reempresa us convidem el proper 11 d’octubre, a les 12 h, a l’Acte de Presentació del Centre de Reempresa de Catalunya a la ciutat de Girona. La presentació tindrà lloc a la sala d’actes de la Delegació del Govern de Girona – Auditori Josep Irla (C/ Plaça Pompeu Fabra, 1 – 17002)

Us hi esperem!

Formulari d’inscripció

Programa de l’acte

11.45 h.

Acreditacions i atenció a mitjans

12.00 h.

Passi d’un vídeo resum de Reempresa

12.05 h.

Reempresa: cedint l’èxit empresarial, a càrrec del Sr. Albert Colomer, Director del Centre de Reempresa de Catalunya

12.20 h.

Intervenció del Sr. Salvador Estapé, Director General de la Direcció General d’Afers Econòmics de la Generalitat de Catalunya

12.30 h.

Importància del Centre de la Reempresa de Catalunya des del punt de vista patronal.
A càrrec del Sr.Antoni Abad, president de la patronal Cecot

12.45 h.

Cloenda a càrrec del Delegat del Govern, el Sr. Eudald Casadesús

12.50 h.

Torn de preguntes i atenció a mitjans

13.15 h.

Fi de l’acte

 Formulari d’inscripció