Invitació a l’acte de presentació de Reempresa a Lleida

16-09-2011

cecot_reimpulsem1

Ens plau comunicar-vos que el proper dijous22 de setembre, a les 12 h, tindrà lloc a la sala d’actes de la Delegació de Govern de Lleida (C/ Lluís Companys, 1 – 25003) l’acte de presentació de:

reempresalogo-11

Per què dedicar esforços a la creació d’una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta si tens l’opció de dirigir empreses que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys?

Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional tanquin sense l’oportunitat donar-los-hi continuïtat?

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar en marxa un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest nou model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compra-venda de negocis.

Reempresa és el nom que s’ha triat per denominar una nova pràctica posada en marxa a nivell mundial i que dóna lloc a múltiples avantatges i beneficis pel teixit empresarial i la societat d’una regió.

Amb l’obertura d’oficines a cada capital de província del territori català, la Reempresa pretén que Catalunya també formi part d’aquest moviment, i és per això que hem apostat fermament per enfortir i salvaguardar el nostre patrimoni empresarial.

Per tal d’apropar-vos els beneficis de la Reempresa us convidem el proper 22 de setembre a l’Acte de Presentació del Centre de Reempresa de Catalunya a la ciutat de Lleida.

Pre-programa i proposta de parlaments

11.45 h.

  Acreditacions

12.00 h.

  Benvinguda a càrrec del Sr. Ramon Farré, Delegat del Govern a Lleida

12.10 h.

  Passi d’un vídeo resum de Reempresa

12.15 h.

  Reempresa: cedint l’èxit empresarial, a càrrec del
  Sr. Albert Colomer, Director del Centre de Reempresa de Catalunya

12.45 h.

  Importància del Centre de la Reempresa de Catalunya des del
punt de vista patronal a càrrec del Sr.Antoni Abad, president de la
patronal Cecot

12.55 h.

  Cloenda a càrrec del Sr. Ramon Farré, Delegat del Govern a Lleida

13.00 h.

  Torn de preguntes i atenció a mitjans

13.30 h.

  Fi de l’acte

Confirmeu la vostra assistència complimentant el

 formulari d’inscripció.

peu