Hem presentat la Reempresa al Pont de Suert!

02-04-2014

El passat dijous, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va organitzar un taller de Reempresa, adreçat als joves emprenedors de la comarca i amb la finalitat de donar a conèixer la Reempresa com a alternativa a la creació d’empreses.

La Reempresa és un procés mitjançant el qual, un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa ja existent per seguir fent-la créixer, traslladant-hi les seves idees i motivacions però evitant passar per la fase de crear-la.

Els objectius de la xerrada van ser, ajudar als assistents a valorar la possibilitat d’autoocupar-se aprofitant una reempresa del territori, conèixer el procediment i documentació legal a tenir en compte per formalitzar una reempresa amb èxit, aportar als joves les eines i recursos necessaris per engegar un projecte propi i així, poder contribuir a salvaguardar el teixit empresarial català.

Va ser una xerrada de caràcter participatiu i d’una hora i mitja de durada, que es va impartir al Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, i va comptar amb el suport de la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida i la Diputació de Lleida.