Badalona inaugura el seu Punt d’Atenció de Reempresa!

09-09-2013

logo-aj-badalona

ACTE DE PRESENTACIÓ:

La Reempresa, un nou model d’emprenedoria al nostre abast

Dia: 10/09/2013
Hora: 12.00 h a 13.00 h
Lloc: Centre Internacional de Negocis
c. Marcus Portius, 1 – Pol. Ind. Les Guixeres (Badalona)

Ordre de l’acte:

11.45 h. Acreditacions

12.00 h. Benvinguda a càrrec de Xavier García Albiol, alcalde de l’Ajuntament de Badalona

12.10 h. Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.

12.15 h. Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Badalona, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

12.30 h. Intervenció de Josep M. Puente, president de la Federació d’Empresaris de Badalona.

12.35 h. Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

12.40 h. Torn de preguntes moderat per Rosa Bertan, regidora delegada de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Consum de l’Ajuntament de Badalona i cloenda

13.00 h. Fi de l’acte

Confirmeu la vostra assistència a l’adreça electrònica jfernandez@impo.cat o bé al número de telèfon 93 460 52 00 de la Unitat de Foment Empresarial, Observatori i TIC de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació. Ajuntament de Badalona.